Mit lesbiske edderkoppespind

Indtil nu har jeg formået at holde mig væk fra lesbiske klicheer. Andelen af mine homovenner er ikke større end mine heterovenner, jeg har ingen praktiske sko (okay, jeg har ét par Birkenstock, men det er fordi de er moderne..), jeg ser sjældent lesbiske film, og jeg er ikke feminist.. Undskyld til alle jeg lige fik trådt på der. Og tesen om at København (ja, faktisk hele Danmark) er for lille, at alle kender alle og at man ikke kan kysse med en uden at kende en, som allerede har været der, har jeg snoet mig udenom ind til nu.

For i sidste uge offentliggjorde en veninde (lad os kalde hende V) at hun har blevet kæreste med N. Og N kender jeg fra tidligere – faktisk fra en virkelig skæg nat på Vela. N har været kæreste med F som jeg også har været en tur hos. Og så har F’s ekskæreste (C) (en anden end N) også været forbi både B og N. Forvirret?? Much?

Det var mine heterovenner også da jeg lynhurtigt forsøgte at give dem et overblik over sagen. Vi endte (no shit) med en mindre version af et whiteboard og forskelligfarvede tuscher, der til sidst lignede Alices version af lebbeedderkoppespindet fra L-word. L-word er faktisk den eneste lebbeserie, jeg har set (udover The Real L-word.. Hallo hvor er Whitney Mixter i øvrigt lækker!!). Nå, men hele edderkoppespindet blev endnu vildere da jeg yderligere forklarede hvordan jeg har et godt øje til C og har kysset med B (men der var vi meget fulde, så det tæller ikke). Men det går ikke fordi F og C har været kærester..

IMG_7116

Har lige lyntegnet edderkoppespindet så I også kan se det

 

Og så har i øvrigt på fornemmelsen at N og E har haft noget, men det er ikke bekræftet og er måske bare et rygte.. Og E har vist også kysset lidt med F.

Jeg er vidst ved at være et fuldbyrdet medlem af det lesbiske edderkoppespind. Håbede ellers lidt på at jeg kunne undgå det, og det troede jeg faktisk også på ind til jeg illustrerede det for mine venner.. Satans!

 

6 thoughts on “Mit lesbiske edderkoppespind

 1. Skønt skrevet og rigtig 😊😊. En lille “kommentar” til din skitse – F må være god til at kysse og forfører 😄😄😄😄😄

  Liked by 1 person

 2. Har en veninde, der er i gang med at lave et seriøst chart – vi taler digitalt og det hele – og det udelukkende med folk, der har været i seng med hinanden. Hun er, i sagens natur, chartets midtpunkt, og har samlet næsten 300 connections. Det’ sjovt. Gad gerne vide, om ovenstående F mon figurerer på hendes chart overhoved…

  Like

   • Man ved aldrig; der er visse grupperinger, der er overrepræsenteret (bestemte typer sports-queers, f.eks.), og nogle andre, der er underrepræsenteret ( = sådan ca. ingen på chartet har scoret hinanden på Vela el. lignende.)
    Indtil videre er det stadig under konstruktion, og er mest af alt til (semi)privat brug/underholdning. But you never know…

    Liked by 1 person

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s