Nyt år, nyt liv og nye drømme

Godmorgen. Eller eftermiddag. Eller aften. Tømmermændene hamrer og jeg ligger og overvejer hvad der er sket det sidste år, og hvad jeg kan se frem til i det nye.

Når jeg kigger tilbage på 2014 ser jeg to kvinder:

Den der skød nytåret 13/14 ind ved at score meget klæbrig dame på Vela, som hun ikke kunne komme af med igen, og generelt brugte nytåret  på endnu en aften, af en lang stribe af aftener, i byen (på vela). Hun boede hjemme, arbejde fuld tid og var middelmådig i politik.

Den anden er hende der netop har fejret nytåret 14/15 med et brag. Hun har festet godt igennem med sine venner hele natten, og er endt i sengen med yndlingsdamen lidt for sent. Hun bor med sine gode venner, arbejder med de høje herrer i politik og læser lige det hun elsker på uni.

Så alt er godt, jeg har rykket mig præcis derhen hvor jeg gerne vil være, og man skulle tro at jeg gerne ville beholde tingene som det er, men nye store muligheder har her i året sidste måned budt sig til mig.

Fra engang i første kvartal har jeg fået nyt job, som betyder at jeg må droppe studiet i noget tid. Jeg ved det er dybt uansvarligt, men nogle gange er man nødt til at satse hele lortet og kaste sig ud i det. Da jeg var yngre var jeg den pæne pige der gjorde næsten alt det rigtige. Det gider jeg ikke mere, jeg vil også risikere at miste fodfæstet for en stund. Så det gør jeg i 2015.

Ps. Mit nytårsfortsæt er desuden at første kvartal også skal indeholde at gøre yndlingsdamen til en kæreste.

OPDATERING:I mellemtiden er yndlingsdamen simpelthen blevet til en kæreste. Jeg skifter mellem at være i himlen til ikke helt at forstå at jeg har fået mig min første damekæreste!!

Pps. Har i hørt Marie Keys nye single? Jeg har den vildeste optur over den. Jeg troede ikke det var muligt at blive større Marie Key fan, men jeg er simpelthen i ekstase over at hun har udgivet en sang der siger præcis hvad jeg føleri det øjeblik jeg føler det! J (Lyt til lidt af den her: http://gaffa.dk/nyhed/90984)

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s