Puslespil og selv-analyse

Jeg kan godt lide system. Jeg elsker rutiner, skemaer, lister og planer. Derfor har jeg også altid været en stor fan af puslespil og IKEA-manualer.

Fuck familiejulefrokoster. Jeg brugte hele dagen på den familie, no way in hell bruger jeg min fritid på at skrive om dem. Igen. Ladies og øvrige læsere – jeg har brug for at snakke lidt om mig selv. Uden at sige hvor jeg går i skole, hvor gammel jeg er blevet og om jeg er flyttet hjemmefra endnu.

Et af mine første skridt på vejen mod selverkendelse var at lave to lister.

Første liste: Drenge jeg synes er søde.

Anden liste: Piger jeg synes er søde.

Jeg lavede listerne i 1.g. Lang tid før jeg overhovedet overvejede muligheden, men i en periode hvor jeg begyndte at omtale det perfekte kys, som værende med en ”person” i stedet for med en fyr. Så lidt overvejede jeg det måske alligevel. Resultatet af min listelavning var chokerende. Så hetero. Der var to mænd mere end der var damer. ”Herrelisten” indeholdt bl.a.  Stephen Fry, David Mitchell og Michael Palin. Pigelisten indeholdte bl.a. Hende i Bussen, Min Veninde fra 9. klasse og Jules fra Bend it Like Beckham. Jesus, Keira Knightley er lækker.

Den observante læser lægger muligvis mærke til aldersforskellen. Den endnu mere observante læser lægger selvfølgelig mærke til min fremragende smag i engelske komikere. Af uforklarlige årsager lagde jeg ikke mærke til nogen form for forskel. Derfor gik jeg tilbage til at crushe på feminine femtenårige drenge. Udfra listen var jeg jo hundrede procent hetero.

Siden hen er jeg blevet mere kritisk når jeg ser på data jeg selv har indsamlet.

//Grisling

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s