Nyt job – skabslågerne er fandme limet fast!

Denne december måned har stået på de obligatoriske eksamener. Tre styk for at være præcis. Og nå ja, jeg har fået nyt job! Efter seks år på min gamle (basis) arbejdsplads, hvor jeg er gået fra ungdomsarbejder til en bedre titel, endnu en bedre titel, og endnu en bedre titel, følte jeg at tiden var inde.

En god anbefaling banede vejen til en virksomhed, der er så meget mig, at man skulle tro at mit dæknavn: The City Lesbian, er opfundet efter jeg fik jobbet. Jeg kæmpede mod 73 andre ansøgere, og jeg blev valgt! Hva’ siger I så?

Og et nyt arbejde betyder nyt kontor, nyt kontorfællesskab, nye kollegaer og et nyt skab hvor lågerne nærmest er limet fast. På min femte dag på det nye arbejde startede jeg mildt ud. Altså samme dag hvor jeg også besøgte min lebbelæge. Og hold nu fast: Jeg havde en skovmandsskjorte på. Den var godt nok lilla og bordeaux, og matchede mine lange mandelformede røde negle. Men den var der, og lidt har også ret! Så er spørgsmålet blot hvad næste step skal være? Skal jeg tale lidt om Vesterbro? Insinuere at jeg ser en pige lidt? Eller bare vente til jeg bliver spurgt om jeg har en kæreste? (For så plejer jeg som regel at breake den). Og den gang jeg ikke fik rettet det (på en tidligere (bonus) arbejdsplads i udlandet hvor boyfriend/girlfriend blev brugt), levede jeg seks måneder mere med ”No, I don’t have a boyfriend”, i stedet for at come clean!

I mellemtiden går jeg bare og føler mig lidt agentagtig. Jeg har en hemmelighed, de andre kender ikke til den. Endnu. Men skabet skal åbnes. Lige om lidt.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s