Julekort, krybbespil og sprøjteorgasmer

Den 9. december oprandt dagen hvor alle os, der står bag Lesbiske Noter, besluttede at byde jer velkommen til vores nye univers. Det er præcis to uger og en dag siden. Og hold nu kæft hvor er det gået stærkt! Der er ikke nogen af os, der havde regnet med at I ville være så mange followers, likers, readers you name it på så kort tid. Over 3000 views inden den første uge!! Så allerførst tak for det. Vi skylder big time til alle jer, der har sladret videre!

Indtil videre er der kommet et par hemmeligheder i vores hemmelighedskiste (som vi nok skal introducere nærmere). Og tak for det! Så snart der er 7-10 stykker så samler vi dem i et indlæg. Husk at man er anonym, og man kan derfor give sig i kast med at dele de vildeste hemmeligheder overhovedet. Det fungerer ovre hos Miriam, og er i øvrigt skæg, nervepirrende og foruroligende læsning på samme tid. (Og det var tip #1 i dag).

OG! Så er julen jo over os. (Hurraaaa, Happy holidays, Merry X-mas og alt det der!) Det er som regel nu (i går, i dag eller de kommende dage) at man er allermest klar over hvordan man har det med julen. Enten er det et kæmpe ja tak eller et endnu større nej tak. Derfor har vi noget til begge typer. Det første er et klassisk lille delikat julekort fra vores alle sammens Ellen og Portia (vores julegudinder).

Merry Christmas Ellen + Portia

Sikke et moderne krybbespil, der kunne skrives med de to – tag det som et tip (og send det til os på lesbiskenoter@gmail.com!) hvis du har alt for meget tid i dag eller resten af juleferien. (Og det var tip #2).

For at det hele ikke skal gå op i jul, krybbespil og jubelidioti (gad vide hvor mange af jer, der havde lige så svært ved at læse dette som vi havde til at skrive dette?), så har vi også en lille (sjov) julegave til jer. Man kan nok mere kalde det for et lille tip faktisk. Vi har fundet en sjov podcast frem. Spol frem til 00:56:39 og vurder så lige om det ikke er det vildeste nogensinde? Hvis du har alt for meget tid, og ikke har lyst til at skrive os et krybbespil, så hør resten af podcasten. Du vil ikke fortryde det! (Og det var tip #3!).

Det var det vi havde til jer! Hav en dejlig juleaften derude.

Og husk nu: Bliver det lidt smååååkedeligt i aften rundt om juletræet, så sørg for guds skyld (oh shit! Det er IKKE for hans skyld, haha!) at synge: “Et barn er født med kæmpe lem” i stedet for: “Et barn er født i Bethlehem”. Over and out (and about). 

XX Lesbiske Noter

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s