The final one

I år skal jeg fejre jul i det Jydske med min mors familie. Som det skilsmissebarn jeg er, er det noget jeg har gjort hvert andet år hele min barndom.
Sidste gang jeg var der var jeg skingrende heteroseksuel. Udadtil i hvert fald. Det er to år siden, og nøjagtig et halvt år inden jeg fandt ud af skabet.
Dengang datede jeg en fyr jeg lavede politik med, som boede i en by ikke så langt fra min Jydske familie. Han havde dreadlocks og var lidt en hippie, på ingen måde mine type, men en super flink fyr: Lad os bare kalde ham jyden.
Jyden var den sidste fyr jeg var sammen med inden jeg sprang ud (nej, jeg er bestemt ikke en goldstar lesbian).
Vi havde skrevet, ringet og skypet en del, og jeg følte egentlig at jeg var forelsket i ham. Hans SMS’er fik min mave til at boble og tanken om at få lov at kysse ham var ok.
Så jeg mødte ham. Min tante kørte mig hen til ham, og jeg skulle bruge hele to dage og to nætter hos ham. Det troede jeg i hvert fald.
Jeg havde brugt nøjagtig 53 minutter (ja, jeg talte) på hans værelse da jeg sagde til ham det ikke gik. At det ikke var ham men mig, og at jeg gerne ville hjem til Sjælland nu. Det kunne jeg bare ikke rigtig komme..
Så jeg måtte pænt spise middag med hans forældre, hvorefter vi gik i byen med nogle venner for at drikke den akavede stemning væk. Dét blev den, og nok også lidt for meget. I hvert fald nok til at jeg fandt mig selv i hans seng, nøgen, tænkende på alt andet end det der egentlig skete i det øjeblik, i håbet om, at det så ville gå væk. Det var ikke ubehageligt, jeg brød mig bare ikke om det.
Det var dér det gik op for mig at noget var ‘galt’. Ikke at jeg var lesbisk, der skulle gå mange måneder endnu, blot at jeg ikke havde fat i den rigtige ende, at noget ikke passede.
Jeg tog hjem fra jyden næste morgen, fortalte hans forældre at jeg havde en family-emergency, og var nødt til at tage hjem. På vejen ringede jeg til min gode ven jeg altid har kunne regne med, med ordene “No questions asked, kan jeg sove hos dig i nat?”. Det gjorde jeg, og han stillede ingen spørgsmål.
5 uger senere tog jeg en graviditetstest. Den var negativ, men i dét øjeblik lovede jeg mig selv at der skulle gå meget lang tid inden jeg var sammen med en fyr igen. Jeg skulle finde mig selv. Det gjorde jeg, og jeg har (næsten) ikke rørt fyre siden.

I år skal jeg fejre jul med min Jydske familie. Det er første år som homo, første gang som mig. Her til morgen kyssede jeg yndlingsdamen farvel og sendte hende afsted mod sin familie. Det var et trist, men fantastisk øjeblik. Jeg glæder mig allerede til at savne hende, for jeg ved, at jeg har fundet noget helt særligt. Jeg har fundet mig.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/ae8/76252612/files/2014/12/img_5831.png

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s