Fuck den heteronormative verden

Jeg ville egentlig have skrevet om min ikke-kæreste, og om hvor svært det nogle gange kan være at falde uden for de lebbenormer der er for et lesbisk parforhold i den lesbiske community.

Men ikke-kæresten og jeg var uden for de trygge rammer (lejligheden) i går. Det skal siges at jeg aldrig rigtig har formået at komme videre end d. 6. date før, hvorfor jeg ikke engang rigtig har haft en ikke-kæreste.. (som til info defineres som; en dame du dater i længere tid, opfører dig kæreste-agtigt med, men som du ikke definerer som din kæreste endnu). Derfor har jeg ikke været så meget ude af døren med en dame før, men;

Vi var til et lille intimt arrangement, og da der ikke var særlig meget plads tilbage da vi kom, endte vi med at sidde et sted hvor næsten alle kunne se os, ikke lige hvad jeg havde forestillet mig om vores aften. Nok nærmere noget med at holde  i hånd på bagerste række.

Da vi fik sat os ned gik det op for mig at jeg følte mig SÅ udsat. Her sad jeg, med yndlingsdamen ved min side, og turde ikke tage hende i hånden, for hvad når folk kigger? Hvad tænker de mon?

Der var kun andre par til arrangementet, og de var kun heteroer (wow, min computer er så homonormativ at den ikke kan stave til hetero..).

Egentlig ramte det mig nok i virkeligheden mest fordi det ikke er så lang tid siden at yndlingsdamen og jeg blev råbt efter da vi en sen aften stod og kyssede lidt på åben gade. Det er heller ikke lang tid siden jeg blev råbt efter da jeg var i byen. ”Fucking lebbe” kan lyde som ingenting, men er i virkeligheden det der gør mig  enormt utryg, og enormt opmærksom på at jeg er udsat. At vi der falder uden for  den ciskønnede, heteronormative verden er udsat.

Jeg er så pisse fucking træt af det, og derfor gik jeg også over mine grænser i går og tog min dames hånd, kyssede hende diskret på skulderen og smilte det der smil man kun kan smile til nogen som man er faldet for. Og ja, der blev lige kigget en ekstra gang, og ja, jeg så godt hende der prikkede sin kæreste på skulderen og pegede diskret over på os. Men skidt, for jeg nød at holde yndlingsdamens hånd i min, og de skal ikke have lov at bestemme om jeg gørdet med deres blikke.

Go weekend – jeg håber i vil tage jeres damer i hånden og være stolte, det er kun sådan vi udrydder homofoberne!

Ps. For at det hele ikke skal blive trist på sådan en fredag, kan jeg jo fortælle at jeg skal til julefrokost i aften med alle de høje damer og herrer inden for det der politik. Jeg er så vanvittig spændt, mest af alt fordi jeg er bange for at overdresse, eller underdresse, wrong-dresse eller måske lebbe-dresse for meget.

Forhåbentlig kommer der et par gode sladderhistorier ud af det til jer 😉

– The political lesbian

2 thoughts on “Fuck den heteronormative verden

  1. Jeg tror jeg lebbe-dressede for meget til en julefrokost i sidste weekend. Jakkesæt til fancy fancy julefrokost virkede som en brand god idé indtil alle de andre damer kom i sexede kjoler. Held og lykke med julefrokosten 🙂

    Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s