Samtaler jeg ikke kan anbefale man har i et (lesbisk) forhold

Det første indlæg fra mig, er næsten nødt til at være lidt af en kliché. Jeg har forsøgt at strikke en såkaldt top 10 sammen, med gifs og hele pisset. Denne top 10 er over de mest akavede, underlige og lidt trælse emner at tale om når man er i et (lesbisk) forhold. Efter min mening i hvert fald.
Mange samtaler er nødvendige, men det gør dem satme ikke sjove. Visse emner, kunne jeg måske godt være foruden og nogen er heldigvis aldrig sket. Af hensyn til min kærestes anonymitet (og mit forhold!), siger jeg ikke hvilke historier der er sande eller ej.

Nogle ting har været lidt svære at placere “rigtigt” på listen, idet det sommetider afhænger af forholdet eller generelt set hele situationen og de mennesker der er involveret. Hæ.

Here we go:

10. Hvad din bedste veninde ved om jeres (sex)liv

200

Der er den thing med piger, at vi jo ofte taler med vores bedste veninder om forholdet og sexlivet. At fortælle, hvilke emner der har været på banen er ikke en god idé. Stemningen bliver akavet. Meget akavet. Det er egentlig lidt sjovt, for vi véd det godt. Alligevel er det bare rarest for alle, hvis vi bevarer illusionen om at veninden kun får historien om blomsten og bi.. Øh.. Den anden blomst? 😉

9. Hvad svigermor synes om…

200 (2)

No-no-no, don’t even go there. Uanset, hvor meget hun tigger om at vide det, vil hun fortryde det straks efter. Og det vil du også. Det her er uagtet om det er hvad svigermors førstehåndsindtryk var, eller hele vil-du-gerne-giftes-have-børn-og-bo-i-villa-forever spørgsmålet. Sorry mor, men alle svigermødre har et eller andet beskytter-gen og vil næsten altid sætte det ’nytilkomne familiemedlem’ lidt på prøve.

8. Bløde-uheld

200 (4)

Nok er begge to kvinder, men at høre om hvordan din kæreste blødte igennem et par trusser, bliver altså aldrig helt et lækkert emne. Placeringen på listen afhænger lidt af historiens klammofaktor.

7. Lokumsoplevelser

200 (5)

Jeg er egentlig ikke sart, men de der lidt butch udtryk såsom f.eks. ”FÅRK, det var godt at få tømt ryggen!”, ”Det blev sgu en ordentlig n*gerarm!”, ”Ja, så fik toilettet da også lige en 3-retters!” burde måske ikke blive sagt højt.

6. Når en pige bliver ved med at skrive/vil ses

200 (6)

Hele det her dilemma man konstant bliver konfronteret med – eller jeg gør i hvert fald. Når man lærer en ny pige at kende somehow, rejser følgende spørgsmål sig hurtigt: ”Vil hun bare gerne være veninder, eller lægger hun an på mig?!”. Kæresten stiller samme spørgsmål og kan muligvis risikere at forvente det værste. Husk forhælvete at fortæl om det, ellers bliver det hurtigt lidt lusket.

5. Hvor længe de tidligere forhold holdt

200 (7)

Generelt bare historier om andre forhold I har haft. For mange og det fører hurtigt til sammenligninger. Don’t do that. Man kan på ingen måde sammenligne forhold. Samme pointe vil jeg altså sige til par, der sammenligner sig selv med andre par eller dømmer dem. Eller singleveninder, som velmenende lige vil give deres besyv med. I get it, man vil gerne hjælpe, men det er lidt svært at kommentere på et forhold, når man ikke selv er i det. Også lige en note to self.

4. ”Ej, du mindede mig lige om min eks”

200 (8)

Sagt både af mig selv og modparten i flere forhold. Det er altså ikke fedt. Især ikke, hvis det er en dårlig sammenligning!

3. Sexskapader

200 (9)

Generelle sex-eskapader, før I faldt forever in lååååååve. Hele den der ’hvor mange har du været sammen med?’-samtale er lidt spøjs, hvis forskellen er åbenlys stor. Ikke at det behøver at betyde noget, men præstationsangst kan godt være et problem efterfølgende. Just saying. Og hør lige ad, om den bedre halvdel også er til de vilde moves, du fik afprøvet under cph pride på toilettet sidste år. And don’t even remind me of sextoys!

(Lige en lille tilføjelse: at snakke om, hvad man kan lide er som hovedregel en god idé, men idet emnet er ret delikat, er det ikke altid helt ufarligt!)

2. Eks’er

200 (10)

Behøver jeg at skrive en uddybende forklaring her? Alt efter tendens til jalousi, mængden af selvværd og specifik situation, kan dette forvandle sig til en sprængfarlig cocktail. Undgå at den ene eller begge har PMS i hvert fald!

1. Eks’er der havde en diller

200 (3)

Okay, first off all. Jeg kan lige så godt afsløre at jeg ikke ligefrem er en golden lesbian. Noget akavet kan man komme ind på snakken om at have haft med dillerdaller at gøre. Det bliver rigtig klamt for begge parter. Især, hvis historien indeholder detaljer om sæd eller blowjobs. Her vil jeg også sende en fuckfinger tak til min livlige fantasi!

Det skal lige siges at jeg intet har imod personer, der kan lide dillerdaller, men detaljer ér altså bare ikke fedt. Vil faktisk helst heller ikke høre, hvordan en eks’ nani så ud, når nu vi er i gang. 😃

Anyway. Jeg fik vist nævnt en 10 stykker nu. Har I mere at tilføje til den liste? 😉

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s