Heteroveninderne med på Vela

Det sker en gang i mellem, at jeg tager mine heteroveninder med på Vela. Vi tager jo egentlig altid SAMMEN derhen, men alligevel hedder det sig, at ”de skal med mig i byen”.

Når det sker, så er det altid sjovt at se hvordan de reagerer. Det er jo i grunden også en syg oplevelse. At stå der. I indgangen for allerførste gang. Og det første, man møder, når man kigger ud over landskabet,  er 20 hungrende lebber, der leder efter kød. Og gerne nyt kød. Friskt kød er jo lækrest som man siger ude i byen.

De fleste af mine veninder har taget det første besøg pænt. Men hold kæft hvor er det skide hamrende skægt at overvære hvordan de ikke helt ved, hvor de skal kigge hen og bare er stille. Helt stille.

For når de kigger til højre møder de den unge søde lyshårede pige, der håber på et sødt flirtende smil. Og når de kigger til venstre, møder de hende den typiske 50-årige betonlebbe, der febrilsk prøver at være to til en ”skjåwl”..

Sådan er det hver gang. Det er en selvfølge. Obligatorisk om I vil. Det står i lovbogen for lebber. § 10 i LBFL.

Og dog.

Beersexual

I weekenden blev jeg blev sgu taget på sengen.. Det kan det da umuligt hedde?. Googler lige, 2 sek. Ha! Det hedder det sgu! Saftsuseme. Udover en masse referencer til sexnoveller, så kunne ordnet.dk lige bekræfte betydningen: ”Overraske eller overrumple nogen, der ikke er forberedt; komme nogen i forkøbet”.

Taget på en slidt sofa blev jeg i hvert fald, da veninde E, efter vi havde sat os i omtalte sofa, ved et allerede fyldt bord, først smilede til den lyshårede pige. Og derefter ”skjåwlede” med den 50-årige betonlebbe. Og så et: ”Vil du med ned til bordfodboldbordet? Jeg vil spille mod hende i den stribede”.

I skulle have set mig. Jeg nåede ikke en gang at sige, ”Hvis-du-nu-SKULLE-være-sammen-med-en-af-de-her-piger-her-hvem-SKULLE-det-så-være? For E var allerede på vej ned til bordfodboldbordet. Væk var hun. God dammit E!

Sød som jeg er, sagde jeg ikke nej, og jeg endte med at tilbringe hele natten nede i hullet… Bordfodboldhullet, altså. Og således endte natten helt uforudsigeligt. Én af os sov ude. Min åbenbart beer-seksuelle veninde endte nemlig hos pigen med den stribede bluse. Og hende i den stribede bluse fik det såkaldt friskeste kød på markedet.

3 thoughts on “Heteroveninderne med på Vela

  1. Pingback: Heteroveninderne med på Vela part 2 | Lesbiske Noter

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s