Danmarks nye blog: Lesbiske noter!


Pigen, der lever for Christiansborg og hemmeligt går og drømmer om det store bryllup. Pigen, der lever et sandt regnbuefamilieliv. Pigen, der er sprunget ud men alligevel lever på et nonnekloster. Pigen, der i jagten efter lykke er flyttet til den anden side af sundet, og ufrivilligt lever i cølibat. Pigen, der brød sit heteroægteskab og i dag er kæreste med en skøn kvinde. Og pigen, der stadig sidder inde i skabet når det gælder alle andre end sine veninder og farfar.

10606427_878504682183614_3885015571269818399_n

Vi er SÅ glade for endelig at kunne byde jer velkommen til vores verden. Vi er en række vidt forskellige lesbiske kvinder, der er gået sammen for at skabe et univers. Et univers, der ikke mindst skal fungere som et sted hvor vi kan komme ud med vores tanker og oplevelser, men det skal også fungere som et sted hvor I kan klikke ind for at hygge jer, læse noget sjovt, blive informeret om hvad der rør sig i nattelivet, opleve andres erfaringer, få lidt opbakning og meget mere. Og vi skal undre os!

Er golden lesbians bedre i sengen? Hvorfor scorer ens beerseksuelle veninder (heteroveninder, der bliver biseksuelle efter indtagelse af alkohol) altid bedre? Hvordan kan man bedst undgå jalousi fra ekskærester/flirts? Og hvorfor er Marie Key aldrig spottet på en homobar?!10653656_878504538850295_8742844613763007669_n

I v ores lebbosfære skal der ikke kun være envejskommunikation. Vi deler også jeres noter hvis I vil ud med dem. Måske har I en pissefed historie? En sjov anekdote? Opdaget en sær tendens? Send dem til os på lesbiskenoter@gmail.com. Og hvis I har en hemmelighed som I gerne vil ud med, men ikke har nogen at fortælle den til, så har I også mulighed for at dele den på denne side.

Vi glæder os til at vise jer hvad vi har I ærmet. Velkommen til!

4 thoughts on “Danmarks nye blog: Lesbiske noter!

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s